Terugblik op een bijzondere retraite!

Afgelopen weekend vond de 4e retraite van Pure Womanhood plaats. Met een groep van 20 jonge vrouwen (uit Nederland en België) gingen we in op thema’s als vrouwelijkheid, de gaven van emoties en hoe we een dochter kunnen zijn van de Hemelse Vader. Naast de inleidingen bracht iedereen veel tijd door in de aanbidding, we hadden veel gesprekken, we hebben gezellig gewandeld, er was dagelijks de H.Mis, en er werd natuurlijk veel gelachen. Kort gezegd, het was een enorm bijzonder weekend!

Het was een zeer mooi weekend. Deze 2 dagen, weg van alle zorgen, schoolwerk en andere “belangrijke” dingen hebben voor mij een heel groot verschil gemaakt; Ik heb zeer veel kracht geput uit de rust die het gebed bracht. De sprekers hebben me veel bijgeleerd en geïnspireerd.  Dit was mijn eerste retraite, maar ik weet zeker dat er nog meerdere zullen volgen!’  – Reinhilde –

Dit weekend heb ik in de uren van aanbidding echt de onvoorwaardelijke liefde van God mogen ervaren en dichter tot Hem mogen komen. Ook heb ik Hem beter leren kennen door de Bijbelteksten die ik gelezen heb. – Talitha –

De retraite voor mij was een eer. Ten eerste dat de jonge vrouwen heel graag op de retraite kwamen om dichterbij Jezus te komen en om Hem beter te leren kennen, en ten tweede dat Hij hen daar heeft ontmoet, vernieuwd, en vervuld met vreugde, vooral door de sacramenten en Aanbidding. Ik ben dankbaar voor de zusters Benedictinessen die een plek hebben voor mensen om te komen en Jezus te ontmoeten! – Zr. Mary Amata – (Spreekster op de retraite)

 

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!