“Vind jouw diepste geluk in de Heer: en jouw hartsverlangen vervult Hij.” Psalm 37;4


Het weekend van 16-18 maart heeft de 5e retraite van Pure Womanhood in Tegelen plaatsgevonden. Het was een prachtig en gezegend weekend, waarin we met 12 vrouwen samen, maar ook alleen, bij de Heer konden komen. Het thema van het weekend, de psalmtekst die hierboven staat, kwam mooi naar voren in de lezingen die we hebben gehoord van Pastoor Snijders, Vader Johannes en zuster Mary Amata (OP). We hebben geleerd hoe we ons diepste geluk kunnen kanaliseren richting Hem, met behulp van onze emoties. Ook hebben we geleerd hoe we de stem van God kunnen onderscheiden van de stemmen van de wereld.

Het weekend bestond uit o.a. de H.Mis, Aanbidding (24/7!), inleidingen, gezelligheid, gezamenlijke maaltijden, kans voor biechten en gesprekken met zusters. Het was een mooie afwisseling van input en eigen gebed, van stilte en gezelligheid. Met name de eeuwigdurende Aanbidding, de niet-aflatende aanwezigheid van Christus op 3 stappen afstand, gaf een heel grote kracht en rust aan het weekend. Hij heeft niet stilgezeten tijdens het weekend!

 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!