EXTRA

Wij willen graag een platform zijn voor de vele informatie die er op internet beschikbaar is. Hieronder geven wij wat suggesties voor andere informatiebronnen en externe links.

Boeken

In dit document vind je inspirerende boeken over vrouw-zijn, zuiverheid, liefde en relaties. Het helpt om je te laten inspireren door andere mensen op je levensweg naar God toe!

Download Pdf

Artiesten

In dit document vind je een lijst met verschillende christelijke artiesten, met bijbehorende websites. Laat je inspireren door alle mooie teksten, opgenomen in verschillende stijlen muziek.

Download Pdf

How to Date Your Soulmate

In deze live opname spreekt Jason Evert over 10 strategieën hoe je jouw “soulmate” kan daten. Hij spreekt met veel humor, is duidelijk en geeft praktische tips! Meer opnames vind je op www.chastityproject.com.

Vragenlijst ter overweging

Een lijst met vragen die jou helpt om te overwegen of een jongen goed bij jou past en of er
eventueel een toekomst in kan zitten voor een relatie.

Download Pdf

Films

In dit document staat een aantal inspirerende films, o.a. over het huwelijk. Ook vind je websites waarop nog meer goede films te vinden zijn!

Download Pdf

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!