Op 7-8 december was er de Wake en de Mars voor het Leven. De wake was georganiseerd door en voor jongeren, om de nacht voor de Mars, de hele nacht te blijven waken en bidden. Tijdens de wake was er een inleiding van Mgr. De Jong, hulpbisschop van Roermond, en waren er getuigenissen van een echtpaar en een jonge moeder over hun weg naar het vormen van een gezin.

De wake begon met een H. Mis, waarna de inleidingen plaatsvonden. Vervolgens was er de hele nacht door Aanbidding, met af en toe een overweging of lofprijzing. Er is gebeden voor het Leven in al haar vormen, vooral in de meest kwetsbare vormen.

De wake is afgesloten met een feestelijk ontbijt, waarna de groep jongeren aansloot bij de H. Mis en de grote Mars voor het Leven op het Malieveld. Hier zijn zo’n 12.000 mensen bij elkaar gekomen om het leven een stem te geven.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!