Vol dankbaarheid kijken we terug op een bijzondere retraite. Samen met een groep jonge vrouwen gingen we dieper in op het thema “een Sterke Vrouw”. Door lezingen, tijd van overwegingen en gesprekken is ieder van ons hier in gegroeid. Wat is een sterke vrouw? “Een vrouw die leeft vanuit het vertrouwen op God.” Juist wanneer ze beseft hoe zwak ze is, wanneer ze beseft dat alles, maar dan ook echt alles, afhankelijk is van God, dan is ze sterk. Een sterke vrouw is een vrouw die haar prioriteiten juist heeft: God altijd op de eerste plaats.
Lees eens Spreuken 31 en Lucas 10:38-42, dit zijn ultieme voorbeelden van sterke vrouwen.

Tijdens het weekend genoten we van het prachtige weer tijdens een wandeling; er werd veel tijd doorgebracht in de Aanbidding; er waren veel diepe gesprekken, onderling en met de priesters; we genoten van gezelligheid tijdens de heerlijke maaltijden; we gingen terug  in de stilte om echt tot God te komen; we genoten van de aanwezigheid van de kleine baby Chiara (dochtertje van Lidwine); en we werden verwend door de lieve gastvrije zusters.

De volgende retraite staat alweer gepland: 8-10 Maart 2019 (datum onder voorbehoud)
Mocht je erbij willen zijn, schrijf hem op in je agenda en houdt de inschrijving in de gaten.

Hieronder enkele terugblikken.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!