In het weekend van 18-20 oktober is er weer een retraite. Wat houdt deze retraite in? Een weekend lang verblijven we met een groep jonge vrouwen in het klooster van de Zusters Benedictinessen. Tijdens het weekend krijgen we lezingen die ons opbouwen in ons geloof, hebben we dagelijks de H.Mis, is er veel tijd voor gebed en voor jezelf, hebben we gezamenlijke maaltijden, is er tijd voor gezelligheid, is er tijd voor het stellen van vragen, wandelen we samen… Kortom: het is een weekend om je terug te trekken van alle drukte van het dagelijks leven, om andere vrouwen te ontmoeten, en om dichter naar God toe te groeien.

WAT: Een retraite – een weekend in een klooster, samen met andere jonge vrouwen, met tijd voor gebed, gezelligheid en mooie lezingen.
WANNEER: Vrijdag 18 tot zondag 20 oktober
Het weekend start op vrijdagavond om 19u, en is afgelopen op zondag na de lunch (14u). 
WIE: Vrouwen ca. 16-30 jaar
WAAR: Tegelen – Priorij Nazareth Zusters Benedictinessen
KOSTEN: De kosten voor het weekend zijn €60,-. Dit in inclusief een eigen kamer en alle maaltijden. Laat kosten geen verhindering zijn! Mochten de kosten een probleem zijn, neem even contact met ons op.

SPREKERS:
Gabriella Buirma: Moeder van 5 volwassen kinderen. Zij is oorspronkelijk logopediste, en heeft zich door de jaren heen meer verdiept in de eenheid van lichaam en geest, in de beleving hiervan. Zij is op zoek gegaan naar wat dit betekent in het licht van het geloof en hoe je deze eenheid ten volste kan beleven. Tijdens de retraite geeft zij een interactieve workshop over het leven in eenheid met je geest, ziel en lichaam.
Zuster Nadiya: Blauwe zuster – zij is een bevlogen en gepassioneerde zuster die veel affiniteit heeft met jonge vrouwen, en veel kennis heeft over het leven en het geloof. Tijdens de retraite zal zij ons dan ook inspireren met haar kennis, en zij zal een Q&A verzorgen. 
Zuster Mary Amata
: Dominicanes – zij komt oorspronkelijk uit de VS en woont al sinds een aantal jaar in Nederland. Zij is docent en heeft veel liefde en enthousiasme voor vrouwen. Zij zal dit weekend haar diepe kennis met ons delen op een interactieve manier.

Terugblik vorige retraite. Lees hier een terugblik van onze vorige retraite.

Download hier de flyer van de retraite

 

Meld je hieronder aan!

Inschrijving retraite

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!