WIE ZIJN WIJ

Naast de mensen die zich hier voorstellen, is er nog een heel team van vrijwilligers dat op de achtergrond meebidt en meewerkt met de verschillende taken en activiteiten!
Chiara van Voorst

Chiara van Voorst

Oprichtster, Blogger, Kernteam

Mijn naam is Chiara, wat betekent “licht” of “helder”. Het is ook echt mijn wens dat ik Gods licht mag uitstralen naar anderen. Moet ik van make-up houden en mooie jurken om een echte vrouw te zijn? Ik denk van niet. Geef mij maar een bos met bomen waar ik in kan klimmen, een zeilboot met veel wind of een goede vriend(in) met gezelligheid, dan maak je me blij en voel ik mij op en top vrouw. Met deze site hoop ik samen op zoek te gaan naar: wat is de kracht van ons vrouwen? Ik heb psychologie gestudeerd, en studeer nu een master in de theologie. Ook verdiep ik mij graag in de Theologie van het Lichaam. Dit gaat in op vragen als: hoe kunnen wij, mensen, liefhebben; wat is de betekenis van ons lichaam? Wat is liefde?
Lidwine Pouw-Buirma

Lidwine Pouw-Buirma

Oprichtster, Blogger, Kernteam

Hallo! Ik ben gezegend met drie prachtige dochters en een fantastische man. Ik ben dus een ontzettend rijk persoon! Ik hou van een goed boek, spelletjes, mergpijpen, en (hoe saai het ook klinkt) van leren. Ik ben nog jong, dus ik wil leren hoe ik precies invulling kan geven aan het plan dat God voor mij heeft bedacht. Als moeder lijkt mijn leven uitgestippeld, maar ik heb nog altijd zoveel mogelijkheden om een beter persoon te worden! Ik wil heel graag met jullie allemaal mijn zoektocht delen hoe we er achter kunnen komen wat God van ons vraagt, en wie weet kunnen mijn eigen ervaringen handig zijn voor jullie eigen zoektocht.
Regina Konst

Regina Konst

Kernteam

Hi, ik ben Regina en ik woon in de buurt van Nijmegen waar ik onderzoek doe naar hartziektes die vooral bij vrouwen voorkomen. Ik kan enorm genieten van sporten, taarten bakken of het drinken van een lekker speciaalbiertje met vrienden. Vrouw zijn wordt voor mij niet gedefinieerd door hoeveel make-up je draagt, hoeveel schoenen je hebt of welke jurk je draagt. Onze kracht komt van God. De Heilige Maria, de ware Regina (Latijn voor koningin), is voor mij echt een inspiratie in hoe ze volmondig “ja” zei tegen Gods plan. Met Pure Womanhood hoop ik dat we elkaar kunnen ondersteunen op onze ontdekkingsreis met God en elkaar kunnen inspireren om steeds volmondiger “ja” te zeggen tegen Zijn uitnodiging.

Lisanne Hoogenboom

Lisanne Hoogenboom

Blogger

Hoi hoi!! Ik ben Lisanne en woon samen met Sanne, één van de andere blogsters, in het Jongerencentrum van Den Haag. Ik ben een echt mensen-mens. Ik houd heel veel van gezellige avondjes met vrienden! Soms kan ik lekker gek doen, maar ook serieuze gesprekken geven mij energie. Ik werk als logopedist in de neurorevalidatie, waar ik mensen met verschillende communicatieproblemen behandel. Hierdoor merk ik regelmatig hoe waardevol het communiceren met anderen is. Maar bovenal is het belangrijk om ons lijntje met God kort te houden! Met mijn blogs zal ik een stukje van mijn ervaringen en uitdagingen met jullie delen. Hopelijk helpt dit je om iedere dag weer een stukje dichter naar Hem toe te groeien. God bless!
Sophie Clemens

Sophie Clemens

Blogger

Hoi, mijn naam is Sophie! Ik houd van een goed boek en van piano spelen. Ook word ik blij van muziek en dansen, vooral van klassieke muziek en ballet. Daarnaast houd ik mij bezig met politiek. Momenteel studeer ik een premaster Rechtsgeleerdheid in Amsterdam. Ik ben opgegroeid met het katholieke geloof, en vooral in de afgelopen jaren heeft Christus een centrale plaats in mijn leven gekregen. Ik vind het mooi om met andere jonge vrouwen te praten over onze roeping als vrouw en wat dit betekent in deze moderne wereld. Via mijn blogs wil ik jullie graag vertellen wat mij op het moment bezighoudt. Zo hoop ik dat wij samen, als dochters van God, steeds dichter naar Hem toe mogen groeien.

 

Carolien Hoogenboom

Carolien Hoogenboom

Blogger

Hey hey!

Mijn naam is Carolien Hoogenboom en ik ben één van Gods geliefde kinderen. Ik zou me het liefst als dochter van God willen voorstellen, want al het andere doet er eigenlijk niet zo toe. Toch vind ik het lastig om in die waarheid te staan en te geloven dat Hij mij ongelofelijk liefheeft. Waarschijnlijk ben ik niet de enige en dat geeft ons de kans om samen op deze weg te groeien. Ik werk voor het jongerenpastoraat van Bisdom Haarlem-Amsterdam en ben betrokken bij ‘De Missionaire Parochie’. Ik ben dus werkzaam binnen de kerk en heb een groot missionair hart. Al vind ik het leven met God één grote uitdaging en niet altijd even makkelijk, ik geloof dat Hij de weg, de waarheid en het leven is. Dat is dan ook mijn grootste overtuiging van waaruit ik werk. Ik hou van organiseren, jazzmuziek, sgroppino en kremovka. Kremovka zijn de soort van tompoucen die paus Johannes Paulus II altijd na zijn tentamens at. Ik heb ze al een aantal keer zelf proberen te maken, maar het is nog steeds niet helemaal gelukt. We blijven het proberen, net als m’n gebedsleven, de deugden en heilig worden. 

Heleen Robben

Heleen Robben

Sociale Media

Ik ben Heleen, bijna afgestudeerd in de middeleeuwse letterkunde en trotse babykatholiek! Op het moment ben ik gefascineerd door carnaval in de Middeleeuwen, vergulde manuscripten en Gregoriaanse hymnes. Ik woon samen met drie paarden, drie honden en twee ouders op het platteland. In mijn blogs deel ik mijn katholieke keuzestress en onverwachte ontmoetingen met Christus. Ik hoop dat we samen mogen groeien in de wetenschap dat we de zeer geliefde dochters van God zijn.
Jessica Cheri

Jessica Cheri

Blogger en Sociale Media

Hoi! Mijn naam is Jessica! Ik houd wel van een avontuur. Lopen in de natuur en zo Gods creatie bewonderen doe ik het liefst! Mijn lievelingsdier is een haai, zo mooi en sterk! Ik houd van geschiedenis en ben van plan om dit te gaan studeren. Ik ben gek op alle soorten drop, dus een zak drop kan ik zo op, haha! Mijn manier van communiceren met God is door hem te schrijven, ik houd ook wel van stilte dus alleen in de kapel zitten is mijn moment met God en dan kan ik hem alles vertellen en schrijven! Dit is ook mijn manier om rust te vinden na een drukke dag. Met mijn blogs hoop ik meiden te inspireren en zo laten zien dat wij, vrouwen, een mooie en pure schoonheid meedragen!
Laetitia Verbeiren

Laetitia Verbeiren

Blogger en Sociale Media

Hallo! Ik ben Laetitia. Ik studeerde Franse en Spaanse Taal-en Letterkunde in Gent. Als je me niet met mijn neus in een dikke roman of in de slagroom van mijn warme chocomelk vindt, ben ik waarschijnlijk aan het folkdansen met vrienden. Ik ga het leven liefst vrolijk en met een berg optimisme tegemoet en probeer van elke dag een klein feest te maken. Die blijdschap haal ik bij God, die mijn onuitputtelijke bron van vreugde is. Ik ben dol op Zijn knipoogjes die tonen hoe geliefd ik ben! Ik hou ook erg van schrijven en wil heel graag met jullie delen hoe de Heer mij, en ons allemaal, leidt op de weg naar waar geluk en hoe Zijn plan stilaan vorm krijgt in mijn leven.
Sarah Mijhad

Sarah Mijhad

Social Media

Hallo, mijn naam is Sarah. Ik ben getrouwd en heb twee dochtertjes. Ik heb de lerarenopleiding geschiedenis gevolgd, en werk nu als jongerenwerker voor het aartsbisdom Utrecht. Dat vind ik fantastisch werk! De liefde voor Christus mogen doorgeven aan jongeren door middel van activiteiten door heel het bisdom. Eucharistieviering, een lezing, een activiteit en daarna samen eten. Dat vind ik heel leuk. En dat is ook de reden waarom ik mee wil werken met Pure Womanhood. Ik hoop dat we als vrouwen onder elkaar, samen onze roeping mogen ontdekken. Verder houdt ik enorm van wandelingen in de natuur, naar de speeltuin gaan met mijn kinderen en bordspelletjes spelen met vrienden, onder het genot van een speciaal biertje.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!