Hi allemaal,

Na een half jaar te hebben gereisd is het moment aangebroken om terug naar Nederland te gaan. Op het moment dat ik deze blog schrijf, ben ik in het prachtige Nieuw-Zeeland. Mijn Discipleship Training School (DTS) in Australië is afgelopen. Maar als je dan toch aan de andere kant van de wereld bent, waarom dan niet ook even het buurland bezoeken?

Hoe was het?
Nu mijn DTS tot een einde is gekomen, vragen veel mensen mij: ‘Hoe was je DTS? Wat heeft het met je gedaan?’ Ik zou graag willen zeggen dat het levens veranderend was. Maar over het algemeen voel ik me niet per se heel anders. Toch is er zeker wel wat gebeurt, zowel in mijn denken als op geestelijk niveau. Een van deze veranderingen wil ik graag met jullie delen, dus bij deze!

Missie in Vietnam
Tijdens onze missie trip in Vietnam hielpen wij op een school, die was gestart door zusters. Deze school was een van de weinige scholen in Vietnam voor kinderen met een beperking, zowel fysieke als mentale beperkingen. Er waren ontzettend veel kinderen, dus de zusters en leerkrachten waren blij dat we kwamen helpen. Onze groep was verdeeld over verschillende klassen en ik de fysiotherapeuten hielp, als een soort therapie-assistente (wat goed uit kwam met mijn therapeutische achtergrond als logopedist!).

Het was erg leuk om de oefeningen met de kinderen te doen en ze te helpen met het eten van hun lunch. Maar mijn hoogtepunt op deze school was het plotselinge moment dat God mij Zijn hart voor deze kinderen gaf. God liet mij in dit moment zien hoeveel Hij van deze kids hield. Mijn hart brandde letterlijk! De liefde die ik voor deze kids had was slechts een sprankeltje van Gods liefde voor hen. Dit was echt een ontzettend bijzonder moment!

Gods Liefde is ZO GROOT!
Nu heb ik nog veel meer mooie momenten meegemaakt, maar ik heb niet genoeg ruimte om al deze ervaringen in deze blog met jullie te delen. Je bent altijd welkom om mij een bericht te sturen als je meer mooie verhalen wilt horen. Maar kort samengevat hebben deze verhalen mij laten zien hoe groot Gods liefde is. God heeft mij de afgelopen maanden een diepere dimensie van Zijn Liefde laten ervaren. Hij is zo goed!

Ik bid en hoop dat jullie ook mogen gaan inzien hoeveel God van jullie houdt. Ik hoop dat dit niet alleen een weten, maar een diep besef zal zijn. Laat in het bijzonder deze Vastentijd een tijd zijn, waarin je je openstelt voor Zijn liefde. Heel veel zegen!

Liefs,
Lisanne

Bedenk toch hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft geschonken! (1 Joh. 3:1, NBV). 

 

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!