Lieve dames

Na lang wachten is het nu zo ver dat ik écht ga intreden. Op 9 juli begin ik aan datgene waar ik al lang hoopvol naar uitkijk. Ik mag mijn religieuze leven starten, heel dicht bij Onze Lieve Heer.
Dit betekent dat ik niet langer voor Pure Womanhood zal schrijven…

Bij een afscheid hoort nog een wens. Wat ik jullie graag nog wil meegeven is het volgende: de vreugde die ik voel bij mijn roeping is onmetelijk groot, want ik weet dat het Gods Wil is. Hij wil me helemaal gelukkig maken in het klooster en dat geluk mag ik nu al ervaren. Enkel wanneer je erachter komt wat God van je vraagt, zal je volmaakt gelukkig zijn. Wees dus niet bang om op zoek te gaan naar Gods Wil in je leven. Het kan spannend lijken om zo op Hem te vertrouwen, om Zijn Wil te vragen en te doen, en dat is het ook wel, maar dán zal je gelukkig zijn. Ik wil zo graag  dat jullie ook ooit delen in dit geluk.

Ga dus intensief op zoek naar Gods plan met jouw leven, met het vertrouwen dat Hij je leidt, je nooit in de steek laat en je door de moeilijkste perioden heen sleurt!

Ik blijf hard voor Pure Womanhood – en dus voor elk van jullie- bidden en reken op jullie gebed voor mijn heiligheid.

Veel liefs, zet ‘m op, geef je over aan Christus en Zijn liefde!

Dietlinde

Lees hier haar roepingsverhaal!

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!