Thema: Theologie van het Lichaam
Dit weekend zal in het teken staan van de ‘Theologie van het Lichaam’, geschreven door H. Paus Johannes Paulus II. De Theologie van het Lichaam geeft antwoorden op de problemen en antwoorden van onze maatschappij. We zullen dan ook veel van deze vragen behandelen, o.a.: Wat is het doel van mijn leven? Wat betekent het om man of vrouw te zijn? Wat is liefde? Waarom heeft God ons lichamen gegeven? Wat is de ‘taal van mijn lichaam’? Wat betekent het dat ik ziel én lichaam ben?
We gaan in op o.a. de inhoud van de theologie van het lichaam, wat het voor ons dagelijks leven betekent, hoe we het kunnen toepassen.
Voor alvast meer over theologie van het Lichaam kan je hier kijken, of bekijk deze video.

Sprekers
* Zuster Nadiya (Blauwe Zuster): De orde Dienaressen van de Heer (beter bekend als de Blauwe Zusters) is een jonge orde, bestaande uit enthousiaste zusters die veel werk doen met vrouwen! Zij zullen dit weekend spreken en ook aanwezig zijn voor gesprekken en gezelligheid.
* Zuster Mary Amata (Dominicanes): Een bevlogen zuster, oorspronkelijk uit Amerika. Het charisma van de orde is lesgeven. Zij zal dus ook spreken tijdens het weekend, en het hele weekend aanwezig zijn.
* Pastoor Snijders
De sprekers en priester zullen gedurende het weekend aanwezig zijn en beschikbaar zijn voor gesprekken/vragen.

Wanneer
Start: Vrijdag 8 maart, om 19.00u
Einde: Zondag 10 maart, om 14.00u
Wie
Vrouwen 16-30 jaar
Waar
Priorij Nazareth, Klooster Oude Munt
Van Wevelickhovenstraat 1
5931 KS Tegelen
Kosten
€60- (inclusief maaltijden & eigen kamer)
Laat kosten nooit een obstakel zijn. Laat ons weten als we jou kunnen helpen!

Programma
Het programma zal bestaan uit de volgende onderdelen: gezamenlijke maaltijden, inleidingen, H.Mis, aanbidding van het Allerheiligste, tijd voor persoonlijk gebed, gezelligheid, biechtgelegenheid, tijd voor gesprekken.

Inschrijving retraite

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!