Een aantal weken geleden hadden wij een team-dag van Pure Womanhood. Een van de opdrachten was om een voorwerp mee te nemen die jou goed beschrijft. Bij deze het voorwerp van Regina! 

Regina’s theelepeltje

Het lijkt zo’n simpel voorwerp, een theelepeltje. Maar zo’n lepeltje kan veel verschil maken. Het is een belangrijke maat om ingrediënten af te wegen. Een lepeltje meer of minder kan veel verschil maken. Afwegen, nadenken, dat past bij mij als onderzoeker. Maar ik ben niet alleen een denker, ik ben ook een doener. Het lepeltje roert, brengt de boel in beweging. Ik hou van sporten: op de (race)fiets, tijdens CrossFit en sinds kort soms ook op de mountainbike. Stil zitten is niks voor mij. Maar op een dieper niveau probeer ik ook dingen in beweging te brengen, bijvoorbeeld met Pure Womanhood. Maar het belangrijkste: het theelepeltje (be)weegt nooit uit zichzelf. In dat besef probeer ik me steeds meer door God te laten leiden in alles wat ik doe. Ik zou iedereen willen uitnodigen om je af en toe eens tot een klein theelepeltje te maken, zodat God ook in jouw leven grootse dingen in beweging brengen.

 

Lisanne’s kletskop

 

Volgens Wikipedia is een kletskop een ‘een hard, uiterst dun en bijzonder knapperig koekje, dat voornamelijk met suiker en boter wordt bereid.’ Misschien hebben jullie ze wel eens in de winkel zien liggen! Ik zou mijzelf omschrijven als iemand die erg van kletsen houd.

Kletsen doe ik zowel in mijn beroep als in mijn privé leven. Als logopedist help ik mensen waarvoor ‘kletsen’ minder vanzelfsprekend is. Op het moment ben ik werkzaam in de revalidatie van jongeren en jongvolwassenen met hersenletsel. Door hun hersenletsel hebben sommige jongeren taal- en spraakstoornissen opgelopen, waardoor communiceren lastig is. En je beseft pas hoe fijn het is als je jezelf kunt uiten, wanneer het niet zo vanzelfsprekend meer is. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze jongeren kan helpen bij hun communicatieproblemen.

In mijn privé leven houd ik ook van gesprekken, zowel luchtige als meer diepgaande gesprekken. Juist de afwisseling daarvan is iets waar ik van kan genieten. En natuurlijk houd ik van gesprekken met onze Vader. Want zonder een dagelijks gesprekje met Hem, kan ik niet leven!

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs, evenementen en ander nieuws aangaande het project? Vul dan je e-mail in, en je ontvangt een wekelijkse update met alle nieuwtjes! 

Je gegevens zijn veilig en worden niet aan derden bekend gemaakt.

Geabonneerd - kijk uit naar de bevestigingsmail!